Title Image

Werkende Loyaliteit Programma’s

Krijgt mensen in beweging!

ONZE WERKENDE LOYALITEIT PROGRAMMA’S

Loyalty Profs is de partij voor werkende loyaliteit programma’s, voordeel programma’s, spaar & incentive programma’s, loyaliteitsacties en campagne management.


Onze werkende Loyaliteit programma’s

Loyaliteit & Club
Automotive Klantenkaart
Spaar & Incentive
Automotive Spaar & Incentive
Coundown Fun & Voordeel
Employee Benefits
Loyaliteitacties en Campagne Management

Loyaliteit & Club programma – Klantbehoud en rendementsverhoging
Onze werkende Loyaliteitsprogramma’s zijn hét instrument waarmee u een duurzame relatie met uw klanten kunt opbouwen en onderhouden. 

Deze data gedreven programma’s gebruiken als centrale fundering een internet communicatieplatform. De deelnemers aan zo’n programma vinden op het platform nieuws en informatie over het merk, gekochte producten en services, sales- en aftersales aanbiedingen, acties van het merk en aanbiedingen en/of acties van externe strategische partners.
Communicatiecampagnes vinden plaats via de website, e-mail nieuwsbrieven, direct e-mails, sociale media, folders, brochures, brieven, POS materiaal.
Kortom, de integrale oplossing om uw klant in beweging te krijgen en te houden.

Voor meer inspirerende voorbeelden klik hier.

Voordeel programma’s – Waardeer uw klanten of medewerkers
Sinds 1986 bedenkt en beheert Countdown Benelux Fun & Voordeelprogramma’s voor bedrijven en verenigingen. Deze Fun & Voordeelprogramma’s zorgen bij de deelnemers voor “sympathie” (emotionele binding).
Via de Countdown Fun & Voordeelsite krijgen de deelnemers, na inloggen, toegang tot een selectief aantal scherpe partneraanbiedingen.

Voor meer inspirerende voorbeelden klik hier.

Spaar & incentive programma – Krijg uw doelgroep in beweging
Uw omzet kan wel tot 50% stijgen! Hoe? Verleid uw medewerkers hun gedrag te veranderen.
Zij bepalen immers in belangrijke mate zowel omzet, marge als serviceniveau. Loyalty Profs heeft een spaar en/of incentive programma om dat te bereiken. Waarbij meetbare inspanningen beloond worden met spaarpunten. Deze spaarpunten kunnen zij op de website besteden aan een uiteenlopend assortiment van merkproducten of diensten. Wij verzorgen de afhandeling van de cadeaus en beantwoorden indien gewenst de vragen van uw medewerkers.
Een spaar of incentive programma is de complete oplossing om uw verkopen te stimuleren!

Krijg uw medewerkers in beweging met uw eigen Spaarprogramma!
Uit wetenschappelijk onderzoek en uit onze eigen ervaring blijkt dat versterken van goed gedrag beter werkt dan ontmoedigen van slecht gedrag. De inzet van uw medewerkers bepaalt het verschil. Dat geldt zowel voor het aantal gekwalificeerde leads en getekende contracten als voor de kwaliteit van uw service. Onze Klassement module introduceert een competitie-element en daarmee een extra prikkel voor uw verkopers om maximaal te presteren! Het spaarprogramma biedt een complete oplossing om uw medewerkers te verleiden hun gedrag aan te passen. Goede prestaties worden beloond in een spaar- en/of incentive programma.

Voor meer inspirerende voorbeelden klik hier.

Kijk ook op mijnpluspunten.nl onze kant-en-klare spaaroplossing!

Loyaliteitacties en Campagne Management
Loyalty Profs verzorgt de database analyses en selecteert de doelgroepen voor de campagne o.a. op basis van de belangrijkste klantevents en levensfase. De gegevens van deze doelgroepen worden indien noodzakelijk verder geschoond en verrijkt.

Op basis van de specifieke samenstelling van een campagnedoelgroep maakt Loyalty Profs de communicatieonderdelen zoals de direct e-mails en email nieuwsbrieven. Daarbij wordt de inhoud van de communicatie per doelgroep afgestemd.
Tijdens de campagnes volgen wij de verschillende responses. Indien nodig kunnen wij op basis van deze informatie de campagne bij te sturen.

Loyalty Profs verzorgt, begeleidt en bewaakt het hele traject van uw campagne. Betrokken en professioneel, gericht op een optimaal resultaat voor de opdrachtgever. Loyalty Profs verzorgt tevens de relevante content zoals aanbiedingen van partners of het organiseren van incentives.Kortom, de integrale oplossing om uw klant in beweging te krijgen en te houden.

Voor meer inspirerende voorbeelden klik hier.

Bent u geïnspireerd of geïnteresseerd?
 • Spaar en incentive programma Werkende loyaliteit programma's
  Automotive Spaar en incentive programma
 • Club en loyaliteitsprogramma Werkende loyaliteit programma's
  Loyaliteit en Club programma’s
 • Spaar en incentive programma 2 Werkende loyaliteit programma's
  Spaar en Incentive programma’s
 • Voordeel en benefits programma Werkende loyaliteit programma's
  Countdown Voordeel programma’s
 • Klantenkaart backoffice Werkende loyaliteit programma's
  Automotive klantenkaart programma
 • Campagne management Werkende loyaliteit programma's
  Loyaliteitsacties en Campagne management