Title Image

Over ons

Leer ons beter kennen
Wij zijn
FULL SERVICE LOYALITEIT BUREAU

Sinds 1986 zijn wij actief voor een groot aantal toonaangevende klanten. Loyalty Profs kan programma’s voor u bedenken en uitwerken en deze vervolgens ook implementeren en onderhouden.

Lees meer over onze diensten

Wij hebben
WERKENDE LOYALITEIT PROGRAMMA’S

Loyalty Profs is de partij voor werkende loyaliteit programma’s, voordeel programma’s, spaar programma’s, loyaliteitsacties en campagne management.

Lees meer over onze werkende loyaliteit programma’s

Wij bouwen
WINSTGEVENDE RELATIES

Naast een transactionele kant is is er ook een emotionele kant aan consumenten. Het loyaliteit programma dient relevant zijn voor “mij” en dient echte waarde te bieden voor “mij”. Kortom, what’s in for me?

Lees meer over onze werkende loyaliteit programma’s

155.000.000

LOYALTY CARDS

1.600

WERKENDE LOYALITEIT PROGRAMMA'S

1.000

TEVREDEN KLANTEN

35

IN BUSINESS

team_image
Chief Bureau

Ramon Goores

In 1994 begonnen in het direct marketing vak. Sinds 2004 directeur en sinds 2008 trotse eigenaar van Loyalty Profs.

team_image
Chief Project

Carlien Visser

Sinds 2009 start, begeleidt en beheert Carlien loyaliteitsprogramma's voor onze relaties.

team_image
Chief Customers

Laura Haanen

Sinds 2012 begeleidt en beheert Laura loyaliteitsprogramma's voor onze relaties.

team_image
Chief Development

knoJ naaD

Daan is verantwoordelijk voor (het aansturen van) het web,- en online development.

Over ons

Wat wij doen

Inleven in de klant
Uw vraag vertalen in een succesvolle oplossing begint met goed luisteren naar uw wensen en het formuleren van de doelstelling van onze opdracht. Wij behandelen elk project of het van onszelf is. Na gedegen analyse van doelgroep en communicatievoorkeur van de klant komen wij met een projectvoorstel waarvan wij uit ervaring weten dat het zal werken.


Kwaliteit en diversiteit

Loyalty Profs beschikt over een grote diversiteit aan concepten waarmee wij een brede variëteit aan klantvragen kunnen beantwoorden; van gunstig geprijsde oplossingen tot een volledig op maat gemaakt loyaliteitconcept.
Loyalty Profs beschikt over betrokken en hooggekwalificeerde medewerkers die onze producten en diensten ontwikkelen en beheren: snel, flexibel, betrouwbaar, professioneel en innovatief.

Professioneel projectmanagement
Loyalty Profs biedt klanten desgewenst de mogelijkheid om alle activiteiten met betrekking tot (loyaliteits)programma’s uit te besteden. Van conceptontwikkeling, creatie en vormgeving, als ook gebruik van databases en IT-ondersteuning, tot planning, communicatie, beheer (ook van het budgetdeel) en onderhoud van het programma.


Alles is mogelijk!

Vanwege haar diversiteit aan concepten heeft Loyalty Profs een unieke marktpositie gecreëerd. Binnen de regels die de klant stelt vinden wij altijd de werkbare oplossing. Alles is mogelijk, wij raken niet in paniek van deadlines en interne richtlijnen. Wat wij aannemen behandelen wij als een deel van onszelf. Loyalty Profs hanteert daarbij een hoge kwaliteitsstandaard en beschouwt zich als een verlengstuk van uw klantorganisatie.

 

Klik hier voor onze werkende loyaliteit programma’s

Bent u geïnspireerd of geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op.